U prirodi postoji biljka koja nam može pomoći kod svih bolesti organskih sustava.

priorodne biljne tinkture

 • Tinktura 01

  Kombinacija biljaka u ovoj tinkturi pomaže kod zdravlja pluća,bronha i crijeva. Koristi se za podizanja funkcije pluća, a slatki pelin i aronija u njoj po nekim autorima djeluju na Covid-19 i kod posljedica te bolesti.

  Sastojci: Slatki Pelin, Divizma, Cvijet crnog slijeza, Plućnjak, Aronija

  Diši punim plućima!

  Detaljnije
 • Tinktura 02

  Ova tinktura čisti bubrege, smanjuje krvni tlak, blago razrjeđuje krv, blago ubrzava rad štitne žlijezde i omogućava potpunije pražnjenje mokračnog mjehura.

  Sastojci: Troskot, Zlatnica, Majčina dušica, Kopriva, Ivanje cvijeće

  Prijatelj mjehura!

  Detaljnije
 • Tinktura 03

  Osmišljena je da amortizira stresna stanja, smiruje hiperfunkciju štitne žlijezde, postiže smirenje tokom dana i pomaže u postizanju dubokog sna.

  Sastojci: Pasiflora, Valerijana, Hmelj, Matičnjak

  Dobro spavaj, slatko sanjaj!

  Detaljnije
 • Tinktura 04

  Osmišljena je za brzo smanjenje masnoća u krvi, regulaciju tlaka i šećera te poticanje cirkulacije.

  Sastojci: Čestoslavica, Lista masline, Ružmarin, Crvena riža

  Neka srce kuca tika-taka bez imalo straha!

  Detaljnije
 • Tinktura 05

  Pažljivo odabrana ljekovita bilja koja anuliraju problem opstipacije, potiče bolju peristaltiku crijeva ali bez grčeva te zarastanje rana u crijevima i čišćenje od parazita.

  Sastojci: Sena, Krkavina, Sladić, Stolisnik, Komorač

  Sjediti lako, voli svatko!

  Detaljnije
 • Tinktura 06

  Pažljivim odabirom ljekovitog bilja ova tinktura se preporuča za zdravlje prostate, kod uvečane prostate te potencije. Za odličan efekt preporuća se istoveremeno korištenje tinktura br 6 i br 8.

  Sastojci: Vrbovica, Kopriva, Sjemenke buče, Iglice bora, Crvena djetelina

  Dulje smo mladi, kad sve dobro radi!

  Detaljnije
 • Tinktura 07

  Glavni sastojak je hren gdje smo uklopili origano, divlji luk i betoniku te se preporuča za čišćenje krvi i krvnih žila, za smanjenje masnoća u krvi te čišćenje od otrova.

  Sastojci: Hren, Origano, Divlji Luk, Betonika

  Kada se bilje dobro bira, krv bolje cirkulira!

  Detaljnije
 • Tinktura 08

  Pažljivo odabranim ljekovitim sastojcima ovu tinkturu preporučamo kod problema sa prostatom, potencijom te kod steriliteta kod muškaraca.

  Sastojci: Crna maca, Rajčica, Peršin, Cordiceps, Brusnica, Babin zub

  Više se broji, kad sve dobro stoji!

  Detaljnije

TO SU TE Tinkture!

Kapi zdravlja u tinkturama

Tibetanska medicina kaže da organi rade u paru. Dr. naturopatske medicine Damir Milčić na svom dijagnostičkom uređaju koji se zasniva na kompjuterskoj pulsometriji može odrediti hiper ili hipo funkciju pojedinih organa i organskih sustava. Ima ih dvanaest. Na temelju toga može se dati preporuka što učiniti da se organske sustave dovede u fiziološki sklad. Ova medicina ima zgodnu uzrečicu „život započinje prvim otkucajem srca i naravno završava zadnjim“, zato se ona bazira na očitavanju pulsa.

Ruska akademija znanosti i umjetnosti je zato osmislila kompjuterski program koji uz pomoć specijalno izrađene sonde očitava potrebne parametre iz samog pulsa određene osobe. Kroz puls se može odrediti i imunološki status svakog pojedinog organskog sustava, ali mu ova medicina prilazi holistički, tj. pojedini sustav koji se dijagnosticira stavlja se u odnos čitavog organizma i onda ovaj nam uređaj daje smjernice po kojima se preporučuju određeni ljekoviti pripravci. Pripravci su predviđeni ciljano za određeni organski sustav.

 • Odabrane biljke se potapaju u alkoholu 20ak dana.
 • Kroz puls se može odrediti iimunološki status svakog pojedinog organskog sustava (Ruska akademija znanosti)
 • Dvanaest organski sustava koji rade u parovima

Kap vode Tosute

TO SU TE – Prirodne Tinkture

Sinergija ljekovitog bilja u tinkturama

Nakon 30 godina proučavanja Tibetanske medicine,uspjeli smo pažljivo odabrati biljne vrste sa kojima smo osmislili za početak 8 vrsta tinktura. Naša misija je stvoriti 24 tinkture za 12 organskih sustava s obziron na to da svaki sustav može ići u hiper ili hipo stanje,pa će tako i tinkture pratiti određena stanja te će biti za svaki organski sustav tinktura za hipo i tinktura za hiper stanje.

U nekoj bližoj budućnosti želimo dodatno pročistiti holistički pristup, te napraviti tinkture koje će više odgovarati ženama te tinkture koje će više odgovarati muškarcima. Ukoliko želite više saznati o našem radu i djelovanju, možete posjetiti Institut za integrativnu medicinu putem facebooka, te što se tiče upita o funkcionalnoj diijagnostici možete pogledati Bios centar putem facebooka.

Sweets & Desserts
No.1
Diši punim
plućima

Chinese Food
No.2
Prijatelj
mjehura
Barbecue Items
No.3
Lijepo spavaj,
slatko sanjaj
Salads Collections
No.4
Nek srce kuca bez straha
No.5
No.5
Sjediti lako,
voli svatko
Hot & Cold Drinks
No.6
Dulje smo mladi kad sve dobro radi
Hot & Cold Drinks
No.7
Kada se bilja dobro bira, krv bolje cirkulira
Hot & Cold Drinks
No.8
Više se broji kad sve dobro stoji
Tinkture od najboljih prirodnih sastojaka

Nadamo se da čemo uspjeti zadovoljiti sve Vaše potrebe, te pomoći u ublažavanju tegoba i vračanje organskih sustava u njihovo normalno fiziološko stanje. Za narudžbe tinktura posjetite webshop
www.fitzona.hr ili nas direktno kontaktirajte.

Webshop